Renovatie & nieuwbouw

Renovatie van Bitumen Daken:

Heeft uw huidige bitumendak zijn beste dagen gehad? Onze renovatiediensten zijn ontworpen om uw dak nieuw leven in te blazen en het de bescherming te bieden die het nodig heeft. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een grondige inspectie van uw bestaande dak, identificeren eventuele problemen en bieden doelgerichte oplossingen. Of het nu gaat om het vervangen van beschadigde delen, het aanpakken van lekkages of het verbeteren van de isolatie, wij hebben de expertise om uw dak in topconditie te brengen.

Nieuwbouw van Bitumen Daken:

Bij Derks Daken zijn we trots op onze betrokkenheid bij nieuwbouwprojecten. Of u nu een nieuw huis, bedrijfspand of een ander type gebouw bouwt, ons team staat klaar om uw dak te realiseren. We werken nauw samen met aannemers, architecten en bouwteams om ervoor te zorgen dat het dakontwerp naadloos aansluit op uw bouwplannen. Onze hoogwaardige bitumendakmaterialen gecombineerd met vakkundige installatie garanderen een dak dat bestand is tegen de tand des tijds. 

Onze dienstverlening

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring als dakdekker. Zowel kleinere projecten als grote projecten nemen wij met plezier aan. Wij bieden altijd de beste oplossing voor uw situatie. Tevens hebben wij meerdere dakdekkers paraat staan mocht u een spoedklus nodig hebben.

Onze dakklussen

Derks Daken dakbedekking

Wij staan klaar voor uw project

Direct contact